Käytämme sivustollamme evästeitä.
×

Osta kätevästi myös osamaksulla!

Liity postituslistallemme! Lähetämme ensimmäisen viestin mukana ilmaisen e-kirjan Benefits of Alkaline Water. Sähköpostilistamme jäsenenä kuulet aina ensimmäisenä uusimmista tuotteista ja hyvistä kausitarjouksista! Luonnollisestikaan emme ikinä luovuta tietojasi ulkopuolisille. Emme myöskään pommita sinua jatkuvilla uutiskirjeillä, vaan kirjoitamme vain kun meillä on jotain oikeaa kerrottavaa. 

Kirja BenefitsOfAlkalineWater

Lähetämme sähköpostiisi linkin kirjaan. Sen voi ladata tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Englanninkielinen kirja käy läpi alkalisen veden mahdolliset hyödyt. Kirjan tarjoaa LIFE Ionizers.

Liityn Vedenpuhdistin.fi uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti.

 

Banneri - Oikea - Kirjasivut

   

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@vedenpuhdistin.fi

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005

(arkisin 10:00-18:00)

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi verkkokauppa jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista. Aloita vaikka tutustumalla tuotteisiimme, tai tilaa itsellesi ilmainen e-kirja "Benefits of Alkaline Water".