Käytämme sivustollamme evästeitä.
×

Osta kätevästi myös osamaksulla!

Afinna suihkusuodatin

Afinna suihkusuodatin

39,00€
Tuotenumero : 301
Merkki : Vitev
Loppunut varastosta

Erittäin tehokas suihkusuodatin, jota käyttämällä tunnet eron. Afinna poistaa suihkuvedestäsi kloorin ja muut haitalliset yhdisteet.

Nykyään moni on herännyt kiinnostumaan juomavetensä laadusta, ja hankkinut keittiöönsä vedenpuhdistimen tai vesi-ionisaattorin. Harva kuitenkaan ottaa huomioon, että kehomme altistuu veden epäpuhdauksille myös suihkussa ja kylvyssä. Vesijohtoveden puhdistukseen käytetty kloori ja muut yhdisteet kuivattavat ihoa ja hiuksia, ja osa näistä imeytyy myös ihon läpi. Tämä on ongelma erityisesti kuumien suihkujen ottajille, koska kuuma vesi laajentaa ihohuokosia enemmän kuin kylmä, joka taas supistaa niitä. Kloori ei aiheuta pelkästään iho-ongelmia, vaan se on haitallista myös hengitettynä.

Moni käyttää paljon rahaa kosteusvoiteisiin, kun helpompaa olisi poistaa ongelman aiheuttaja. Oikea ratkaisu ei ole lisää kemikaaleja iholle, vaan niiden vähentäminen.

Ratkaisu on asentaa suihkuun edullinen suihkusuodatin, joka suodattaa vedestä kloorin ja muut iholle haitalliset epäpuhtaudet pois. Vesi tuntuu “pehmeämmältä” ja tuoksuu paremmalta. Lisäksi kylpyhuoneen pinnat eivät kalkkeudu yhtä nopeasti kun ilman suodatinta.

Afinna suihkusuodatin perustuu eri suodatintyyppien yhdistelmään. Suodatin sisältää KDF- ja kalsiumsulfiittikerrokset sekä lisäksi vettä pehmentäviä alkalisia mineraaleja. Yhdistelmä on merkittävästi parempi kuin pelkät aktiivihiilisuodattimet, jotka eivät toimi kunnolla kuuman veden kanssa.

Suodatin on yhteensopiva kaikkien standardikierteillä olevien suihkujen kanssa. Näitä on lähes kaikki Suomessa olevat suihkut. Se ei korvaa suihkupäätä, vaan asennetaan siihen kohtaan, missä suihkun letku kiinnittyy vedenjakajaan.

Afinna suihkusuodatinta valmistaa Vitev.

Suodatinjärjestelmä KDF, kalsiumsulfiitti, infrared ceramics
Suodattimen ikä Noin 6kk, riippuen käytön määrästä ja sisään tulevan veden laadusta
Mitat (P x L x K) 0 x 0 x 0
Paino 0.28 kg

Myös nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@vedenpuhdistin.fi

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005

(arkisin 10:00-18:00)

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi verkkokauppa jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista. Aloita vaikka tutustumalla tuotteisiimme, tai tilaa itsellesi ilmainen e-kirja "Benefits of Alkaline Water".