fbpx

Tutustu uusimpaan tuotteeseen! Osmio H2 vetyvesipullo nyt saatavilla!

Pullotettu vesi

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat alkaneet juomaan pullotettua vettä, koska heidän kotiensa hanoista tuleva vesi sisältää epäpuhtauksia. Tämän seurauksena pullovedestä on tullut tärkeimpiä veden "lähteitä" monessa maassa.

Pullotettu vesi ei ole niin terveellistä kuin moni luulee

25% pullotetusta vedestä maailmalla on pelkkää käsiteltyä vesijohtovettä.

Eri pullovesistä tehty tutkimus totesi, että 22% vesistä sisälsi enemmän epäpuhtauksia kuin mitä valtion asettamat rajat sallivat.

Käänteisosmoosi, jota käytetään usein veden puhdistamiseen, poistaa vedestä huonot ainekset mutta samalla hävittää myös paljon hyödyllisiä asioita. Terveelliset mineraalit poistetaan ja niiden välinen luontainen tasapaino muuttuu, vedestä tulee usein hapanta mikä voi olla erittäin haitallista terveydellesi.

Pullotetun veden pH ei ole optimaalinen

Neutraalin veden pH-luku on 7, ja ideaalisen juomaveden pH on emäksisempi, noin 9,5.

Amerikkalainen tutkija Robert Young testasi 60 tunnetuinta pullovesimerkkiä maailmassa, ja löysi ainoastaan kaksi merkkiä joiden vesissä pH oli optimaalinen. 30 merkin tapauksessa veden pH oli alle 7, eli ne olivat happamia.

Myös se, kauanko pullovesi on seissyt varastossa vaikuttaa sen pH-arvoon. Samoin ympäröivän lämpötilan muutokset, sekä altistuminen hapelle.

Muovipullot haittaavat luontoa

Suurinta osaa maailman vesipulloista ei kierrätetä. Noin 80% maailmassa käytetyistä vesipulloista päätyy kaatopaikoille. Tämä on valtava määrä, kun otetaan vielä huomioon että pulloihin käytetään vuosittain 1,5 miljoonaa tonnia muovia.

Vesipullojen kuljetus varastoihin ja sieltä kauppohin kuluttaa sekin järjettömän määrän luonnonvaroja, sekä aiheuttaa mittavia päästöjä.

Pullotetun veden suodattaminen ja prosessointi kuluttaa paljon energiaa.

Muovi jota vesipulloissa käytetään, PET (polyethylene terephthalate) on muiden muovien tavoin öljyjohdannainen jonka valmistaminen aiheuttaa sata kertaa enemmän päästöjä kuin vastaavan lasimäärän tekeminen.

Mitä korkeampi veden pH, ORP ja mineraalien määrä on, sitä enemmän hyötyjä sen juomisesta voi kehollesi olla.

Lähteet:

Young, Dr. Robert O., The pH Miracle for Weight Loss. New York: Grand Central Publishing, 2005, pp. 65-68

Tom Heap. "Bottled Water: Who needs it?" BBC News Panorama 2008 http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/panorama/7247130.stm

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005
(arkisin 10:00-18:00)